Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Kina luftrenare » Använda bästa porslinet luftrenare för att ta bort passiv rökning och cigarettrök

Använda bästa porslinet luftrenare för att ta bort passiv rökning och cigarettrök

Visningar:3     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-12-09      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Använda bästa porslinet luftrenare för att ta bort passiv rökning och cigarettrök

Använda bästa porslinet luftrenare för att ta bort passiv rökning och cigarettrök

Rökning har aldrig varit frisk, och det har identifierats att även passiv rökning påverkar oss på många sätt. Även med denna kunskap, det finns väldigt många rökare i världen idag, och tobaksindustrin är fortfarande utför mycket väl. Tobak kan orsaka cancer, men en sak att notera är att passiv rökning är också ganska farligt.

Olansi kina luftrenare fabrik (2)

Vad det är

Passiv rökning hänvisar till huvudströmmen av rök som utandas av rökare av cigarrer, cigaretter, eller rör. Det finns också sidoström rökning som råkar vara farligare än det förra. Detta beror på närvaron av små partiklar som kan absorberas av humana celler mycket lätt. Den sidorök är cancerframkallande, och det bör undvikas med alla medel. Detta är anledningen till att människor bör undvika att vistas i rum där rökare andas ut tobaksrök eller rum där tobak bränns.


Passiv rökning är passiv rökning. Det är där en person som inte röker eller inte röka blir ofrivilligt utsätts för rök. Denna typ av rök är mycket farligt.


Passiv rökning och hälsa

Passiv rökning är farligt, precis som i första hand rök. Denna typ av rök utsätter individen för många kemikalier, av vilka en del kan orsaka cancer. Detta innebär att inte är en rökare inte eliminera de faror som är förknippade med rökning. Det finns fortfarande risk för att utveckla lungcancer när de utsätts för passiv rökning. Andra cancerformer som orsakas av rökning inkluderar basala bihålor, ändtarm, urinblåsa, svalg, struphuvud, bröst, mage och hjärncancer. Faran finns också hos barn, och de kunde få hjärntumörer, levercancer, lymfom och leukemi.


hjärt-frågor

Det är ett stort problem i samband med inandning av tobaksrök ofrivilligt, som är den dåliga effekt det kan ha på en människas kardiovaskulära systemet. Detta kan leda till stroke och andra hjärtsjukdomar.


När icke-rökare utsätts för passiv rökning, de har en 30 procent chans att få hjärtrelaterade sjukdomar. Med denna typ av rök, finns det också risk för stroke. Över 8000 stroke dödsfall har förknippats med passiv rökning.


Behandlar begagnad rök

Med nuvarande tekniska framsteg har att göra med föroreningar blivit mycket lättare. Det är viktigt att ventilera rum och sluta röka helt och hållet. Det är också viktigt att hålla sig borta från rökare. Om en sådan situation inte kan undvikas i hemmet, att investera ibästa Olansi luftrenareär en bra idé. Vissa lösningar kan hjälpa till att hantera begagnad rök och hålla luften ren och säker.


Olansi har varit på marknaden länge, och de skapar några av de bästa luftrenare, inklusive UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare. Genom att välja den bästa luftrenare tillverkaren är du garanterad funktionalitet och kvalitet.

Olansi luftrenare leverantörer (14)

Det finns många luftrenare leverantörer idag men hanterar auktoriserade återförsäljares garantier som du får originalenheter från Olansi. Inte alla luftrenarefabriker är kapabla att skapa det bästa. Att arbeta med betrodda tillverkare är det enda sättet att ta itu med begagnad rök när en sådan situation inte kan undvikas. För mer om att användaBästa Kina luftrenareFör att ta bort andra hand rök och cigarettrök kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy