Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Bästa Hepa luftrenare för bortbränd rök och cigarettrökborttagning Kanada 2021 och 2022

Bästa Hepa luftrenare för bortbränd rök och cigarettrökborttagning Kanada 2021 och 2022

Visningar:11     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-15      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Bästa Hepa luftrenare för bortbränd rök och cigarettrökborttagning Kanada 2021 och 2022

Bästa Hepa luftrenare för bortbränd rök och cigarettrökborttagning Kanada 2021 och 2022

Det har varit många frågor om eldrök på senare tid.Till exempel brukar vissa människor fråga om de kan hanteras avluftrenare.Svaret på denna fråga är ja, luftrenare är effektiva när det gäller att fånga upp sådan rök.Detta har möjliggjorts på grund av deras HEPA -filter som är mycket effektiva för att fånga upp fina partiklar som är så små som 0,03 mikro.Naturligtvis har röken i löpeld upptäckts innehålla mellan 0,4 och 0,7 mikro.Detta gör filtren mycket bra vid sådan luftreningsprocess.

Olansi A1 luftrenare leverantör (1)

Här är vad du bör veta

Det faktum att dessa enheter sägs vara effektiva för att avlägsna brandrök betyder inte att du måste gå och köpa någon luftrenare som finns på marknaden.Till exempel kan du inte köpa någon luftrenare från Kina utan fördjupad forskning för att veta om den är effektiv för brandrök eller inte.


Det är mycket viktigt att köpa från den perfekta tillverkaren av luftrenare som kan möta dina behov.Det här inlägget kommer att visa dig alla de olika luftrenarna som kan hjälpa till vid brand.Välj från den här listan och du kommer garanterat att uppleva fördelarna med en luftrenare.


Honeywell HPA030

DettaKina luftrenareär en av de bästa när det gäller att fånga brandeldrök på det mest effektiva sättet.Med sin smala design kan du vara säker på att utrymme kommer att sparas.Om du har ett stort rum kan den här enheten vara perfekt.Det kan till exempel rengöra rök i ett utrymme som mäter upp till 150 kvadratmeter.Bortsett från eldrök kan den också vara mycket effektiv vid avlägsnande av damm, VOC och lukt.


På grund av att dess luftreningsfabrik ligger i Kina är den mycket kostnadseffektiv.Inom 60 minuter kan den här enheten rengöra din luft cirka 4-5 gånger.Brandrök har varit känt för att orsaka massor av hälsoskador.Dessa kan vara lungsjukdom, andningssvårigheter och andra.Du har en sällsynt chans att bli av med det idag med Honeywell HPA030.Detta är en tillverkare av luftrenare som vet vad som krävs för att producera de bästa enheterna.


Några av fördelarna är:

• Den levereras med aktivt kolfilter och HEPA -filter för korrekt filtrering

• Den har cirka 4 rengöringsnivåer

• Det finns filterbytesindikator

• Filtren är lätta att underhålla och byta ut

• Och mer


RabbitAir MinusA2

RabbitAir MinusA2 är en förstklassig luftrenare som alla behöver.Inte bara för hantering av rök utan även för andra skadliga luftburna partiklar som kan orsaka obehag i hem och kontor.Dettaluftrenare tillverkarehar visat sig vara mycket tillförlitlig.Trots att den har sin luftreningsfabrik i Korea är den ett globalt varumärke.När du pratar om en leverantör av luftrenare som vet hur man bygger iögonfallande enheter, markerar detta alla rutor.RabbitAir MinusA2 levereras med en av de mest snygga mönster du någonsin hittar bland luftrenare.


Dess filtreringsprocess i 6 steg gör det möjligt att enkelt fånga upp brandrök.Det levereras också med anpassat filter som hjälper till att fånga mögelsporer, luftburna bakterier, virus och andra farliga partiklar i luften.Det kan rengöra ett rum på 700sqft utan krångel.Detta innebär att fånga 99,97% skadliga partiklar.


Några av dess fördelar är

• Den levereras med Wi-Fi-anslutning

• Det kan rengöra ett rum som mäter upp till 700 kvadratmeter

• Eldrök, kemikalier, gaser och annan huslukt kan enkelt fångas upp

• Den kan monteras på din vägg för att spara utrymme

â € ¢ Dess luftreningssteg är cirka 6 - förfilter, aktivt kolfilter, jonisator som tillval, BioGS HEPA -filter och andra


Medicinera Air MA-112

Medify Air MA-112 är en luftrenare från Kina som kan göra skillnad när det gäller att ta bort rök från eld.Det är en pålitlig tillverkare av luftrenare som förstår hur man producerar enheter med moderna och nya generationens funktioner.Oavsett om du försöker eliminera rök från löpeld, cigarett eller något annat, kommer denna luftrenare definitivt att leverera och uppfylla dina behov.Det är också effektivt för att ta bort lukt, pollen, allergener och andra partiklar.


Detta är en ganska kraftfull Kina luftrenare som tar luftrening och filtrering till en annan nivå.Det är ett populärt märke trots dessluftreningsfabrikvara i Kina.Den här enheten är så kraftfull att den kan rengöra ett rum som mäter cirka 2500 kvadratmeter.Detta gör den perfekt för stora utrymmen.Så länge du är konsekvent i att byta filter var fjärde månad ger det dig optimal prestanda.Det finns ingen anledning att försöka göra några gissningar om en sådan ersättning eftersom den har en indikator.


Några av dess fördelar är:

â € ¢ Den levereras med 4 fan hastigheter

â € ¢ Den har en mycket elegant design

• Dess dubbla luftintagsstruktur säkerställer att filtreringen blir snabbare och mer effektiv

â € ¢ Det är väldigt tyst när du arbetar

• Och mer


Olansi luftrenare

Det är något som gör en Olansi luftrenare speciell bland andra på den här listan.Detta är det faktum att bortsett från att enkelt kunna fånga upp eldrök, kommer det med några smarta funktioner för att göra livet mer bekvämt för användarna.Med tanke på företagets rykte och historia är det lätt att dra slutsatsen att detta är rätt leverantör av luftrenare för dig.Dess K15 har utformats för olika problem som rör luftburna partiklar.


Det är enKina luftrenaresom kan hjälpa dig att bekämpa eldrök.Detta är möjligt på grund av dess 6-stegs filtreringsprocess.Trots effektiviteten i att rengöra luften kommer du att upptäcka att det är väldigt tyst när du arbetar.Några av det som den också kan ta bort är bakterier, virus, bakterier, husdjurslukt, tobaksrök, TVOC, bensen, dryck av lukt och formaldehyd.


Några av de främsta fördelarna med en Olansi luftrenare är:

â € ¢ Effektiv luftrening för att eliminera löpeld

• Luftkvalitetsindikatorer

• Den kan manövreras enkelt

• Det finns fjärrkontroll

â € ¢ Den använder mycket låg effekt för att arbeta

Olansi A1 luftrenare leverantör (5)

Slutsats

Baserat på ovanstående detaljer kan man se att du enkelt kan bli av med eldrök med hjälp av en mycket tillförlitlig luftreningsanordning.Med alternativen ovan har du lätt för att välja en beprövad tillverkare av luftrenare som kan hjälpa till att lösa sådana problem.För mer ombästa hepa luftrenareför brandrök och borttagning av cigarettrök i Kanada 2021 och 2022 kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/products.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy