Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem

Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem

Visningar:2     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-05-25      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem

Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem

Rening blir mycket viktigt i den här nuvarande världen vi bor i. De energieffektiva dörrarna och fönstren kan vara avgörande för att hålla föroreningar i Bay. Men de fäller också i många saker inuti. Det har noterats att föroreningar är mycket koncentrerade inomhus än utomhus, förmodligen på grund av det bifogade utrymmet.


Föroreningar kan komma från många saker, inklusive tobaksrök, matlagning, brinnande trä, städprodukter gaser, byggmaterial, mögeldammmider, husdjursdander, etc. Alla dessa föroreningar leder till en inomhusmiljö som inte är frisk. Alla har bevittnat bränder, sjukdomar som SARS och COVID-19. Wildfires förorenar miljön, medan den senare är virus som kan överföras genom den luft som vi andas.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (77)

Få enOlansi luftrenareär därför en välkommen idé. Det finns fina partiklar som finns i rök och damm. Dessa har vanligtvis en diameter runt 10 mikrometer. Det här är en stor oro i den meningen att de kan gå väldigt djupt i lungorna. När dessa partiklar andas in i någon tid kan de förvärra lungorna, vilket leder till astmaattacker, särskilt hos personer med hjärtsjukdom. Att vara utsatt för mycket höga halter av dessa partiklar är nära kopplat till för tidig död, minskad lungfunktion och bronkit.


Några flyktiga organiska föreningar, såsom formaldehyd, kommer in i luften från rengöringsmedel, färger och lim. Dessa kan irritera ögonen, halsen eller näsan. De kan också orsaka huvudvärk och illamående. I extrema situationer kan de skada nervsystemet, njurarna och leveren. Gaser som radon kan orsaka lungcancer, och ibland inandning kan de vara dödliga.


För att avvärja effekterna av alla dessa föroreningar är det klokt att investera i den bästa hemluftsrenaren för att ta hand om miljön inom huset. Det är viktigt att utvärdera behovet av hand, göra jämförelser och välja den bästa renaren relaterad till din nuvarande situation.


Kina luftrenareär ett bra sätt att ta bort föroreningar från luften. Medan du tar bort alla källor till förorening och ventilering av inomhusutrymmena är ett utmärkt sätt att hantera föroreningar, kan uteserveringar komma in i hela huset.


När han ventilerar hemmet är inte tillräckligt för att hantera rening, kan du få en UVC-luftrenare hjälp. Det finns hemluftrenare som är utformade för att filtrera luften i enkelrum. Dessa är utformade på ett sätt som hjälper till att minska inomhusföroreningar. Maskinerna har olika gränser, och det beror på vad man väljer.


Det finns luftrenare som är bra på att filtrera pollen, rök och damm.HEPA luftrenareMinska partikelformigt material med över 50 procent. I många fall kan filtren också hantera cirka 30 procent av grova partiklar som damm.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (31)

Fördelarna med luftrenare är uppenbara enligt de olika studierna som har genomförts över tiden. Att få Olansi luftrenare betyder att de får högkvalitativa produkter. Detta företag har varit på marknaden i nästan tio år och nu och de erbjuder högsta standard i sina filter.


Företaget har stor expertis iluftrenareOmråde, och de erbjuder de mest innovativa och användarvänliga designerna.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy