Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

Ionizer Air Purifier Factory

Dessa är relaterade till Ionizer Air Purifier Factory nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i Ionizer Air Purifier Factory, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera Ionizer Air Purifier Factory marknaden. Eftersom marknaden för Ionizer Air Purifier Factory utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
  • Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem
    Det globala behovet av Olansi luftrenare för ditt hem
    2021-05-25

    Det globala behovet av Olansi Air Purifier för din hempurificering blir mycket viktig i den här nuvarande världen vi lever i. De energieffektiva dörrarna och fönstren kan vara avgörande för att hålla föroreningar i sjön. Men de fäller också i många saker inuti. Det har noterats att föroreningar

    Läs mer
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy