Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Kina luftrenare » Obehagliga hälsoeffekterna av dammkvalster och hur Olansi grupp luftrenare maskin för hem kan hjälpa

Obehagliga hälsoeffekterna av dammkvalster och hur Olansi grupp luftrenare maskin för hem kan hjälpa

Visningar:1     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-10      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Obehagliga hälsoeffekterna av dammkvalster och hur Olansi grupp luftrenare maskin för hem kan hjälpa

Obehagliga hälsoeffekterna av dammkvalster och hur Olansi grupp luftrenare maskin för hem kan hjälpa

När allergier nämns, de flesta människor snabbt hoppa till frågor som mögel, damm, sällskapsdjur ilska, hundar, katter, och pollen. Men det finns fall där dammkvalster är ansvariga för allergiska reaktioner. Det är vanligt att höra folk säga att de är allergiska mot damm. I de flesta fall, dammkvalster, osynliga för blotta ögat, är de skyldiga bakom allergiska reaktioner.


Det finns olika arter av dammkvalster. Organismerna är lite och livnär sig på döda hudceller att vi kasta varje dag. Huden håller falla av och en ny växer i dess ställe. De döda hud är mat mot dammkvalster.

Olansi luftrenare Leverantör (8)

Vad exakt är dammkvalster?

Dessa organismer klassificeras som leddjur, och de lever mycket nära människor, eftersom de är näringskälla. Varje hem har miljontals dessa dammkvalster, och det finns harmoni mellan människor och organismer, Men när allergiska problem uppstår på grund av kvalster, uppstår ett problem. Detta kräver undanröjande av densamma.


Dammkvalster är hela hemmet. De är i madrasser, sängkläder under mattor, möbler och gardiner. Organismerna är mikroskopiska och kan inte ses, och de ser ut mycket små spindlar. Det är lätt för dessa organismer att flytta från ett rum till nästa, och de kan spridas överallt. Ett angrepp kan endast ingås genom att testa hemmet. Testerna kan utföras i ett laboratorium eller hemma med hjälp av förstorings mikroskop.


Dammkvalster kan ha skadliga effekter på hälsan i den meningen att de utlöser olika allergiska reaktioner. Vissa människor är mer benägna att få hälsofrågor än andra. Den typ av effekt som dammkvalster kan ha skiljer sig från en individ till en annan. De potentiella effekterna av dammkvalster inte kan förbises eller ignoreras och bör hanteras så snart som möjligt.


Rengöring

En av de kritiska sätt att utvisa dammkvalster är att rena saker som kläder, gardiner och sängkläder. Alla washables måste rengöras regelbundet. När dammkvalster sprida sig, saker blir ännu värre för dem med reaktioner. Lämnar kläder, mattor och gardiner smutsiga hjälper endast kvalster att trivas ännu längre. De hamnar reproducera mycket snabbt.


Rengöring beddings är mycket viktigt. Det är där ungefär en tredjedel av en dag används, och en hel del död hud är kvar. Tvättsängkläder tar regelbundet hand om detta. Särskilda ark som är resistenta mot dammkvalster kan vara en extra fördel.


Dammmytefekor är också mikroskopiska och kan suspenderas i luften. Detta kan orsaka mer hälsoproblem. Regelbunden dammsugning och rengöring kan hjälpa till att hantera dammmider. Testhem kan dock hjälpa till att bestämma hur illa föroreningen är att börja med.


Det bästa sättet är att köpa enOlansi luftrenareatt hantera dammmider och fekalämnet kvar. Denna kinesiska luftrenare kan kraftigt påverka hem och kan avvärja de faror som är förknippade med dammmider.

Olansi Air Purifier Leverantör (5)

Den högra luftrenare tillverkaren är en bra lösning på alla problem som är relaterade till luftkvalitet, inklusive dammmider eliminering. Olansi skapar några av de bästa enheterna, inklusive UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare. Luftreningsfabriken har den senaste tekniken och teknisk expertis för att hantera olika nivåer av föroreningar. För mer om obehagliga hälsoeffekter av dammmider och hur Olansi-gruppenluftrenare maskin för hemkan hjälpa, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/air-purifiers.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy