Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Viktigare frågor Folk frågar om China Air Purifier

Viktigare frågor Folk frågar om China Air Purifier

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-28      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Viktigare frågor Folk frågar om China Air Purifier

Viktigare frågor Folk frågar om China Air Purifier

Förståelseluftrenarehjälpa människor att uppskatta den typ av fördelar som kan avnjutas i hemmet. Människor frågar vanliga frågor när man försöker förstå vad exakt en hemluftrenare ska göra och hur det gör det.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (17)

Vad är en mikron?

Mikro avser mätning av partikelformat i luften. En mikron är ungefär hundra gånger mindre än en hårsträng. Det är 1 / 25,400 tum. Det betyder att en mikron är liten och kan inte ses av det blotta ögat. När den bästa Olansi-luftrenaren väljs, sägs det bästa att effektivt filtrera luftburna föroreningar som är upp till .3 mikron i storlek.


Hur mycket kostar en luftrenare?

Priset ska aldrig användas som den enda determinant som till vilken luftrenare att få. Detta beror på att ett högt pris inte alltid indikerar hög kvalitet, och ett lågt pris indikerar inte alltid låg kvalitet. För att få högkvalitativa produkter är det viktigt att göra ett tydligt val som bestämmer alla fördelar och funktioner som speciellt hemluftsrengörare kommer att ge.


Innan du köper en luftrenare, se till att en garanti säkrar investeringen. Detta, på ett sätt, kan hjälpa köparen att bestämma hur legitima och funktionella den nämnda luftrenaren verkligen är. Det bidrar till att överväga kostnaden och arbeta inom din budget. Det är emellertid viktigt att överväga andra kostnader som kanske inte omedelbart noteras, som ersättningskostnader och el som krävs för att enheten ska fungera.


Är en luftrenare bullriga?

HEPA luftrenarebrukar komma med en fläkt, och det betyder att de är lite bullriga beroende på modell och hur de skapas. När en luftrenare använder en fläkt är bullret oundvikligt. Fläktar används för att dra in luft och sedan ut. Olansi luftrenare har utvecklats och testats. Tystare fans har skapats för att minska bullret som är inblandat under reningsprocessen.


Negativa jonluftrenare har vanligtvis inte fans eftersom de är elektrostatiska. Detta gör dem till ett tyst alternativ. Men när de kombineras med filtreringsalternativ som fans för att öka cirkulationen över plattor, slutar de göra ett ljud. Detta är vanligtvis ganska minimal. De flesta har möjlighet att stänga av fansen.


Var ska luftrenaren vara belägen?

Det är lämpligt att ha Olansi luftrenare inom familjens rum; Det finns viktiga rum i hemmet som den eller vardagsrummet. Det är klokt att lämna en luftrenare där, särskilt när det gäller husdjur. Rensarna rekommenderas också när någon inom hushållet har allergier. De är också bra, när det finns en rökare i hemmet. Det andra området där det kunde placeras är sovrummen. Irriterande och allergier kan orsaka sovande problem. Färsk och ren luft förbättrar sömnen och minskar några andningsproblem.


Det kan också vara klokt att få en Olansi luftrenare för badrummet där lukt, mögel och mögel är vanligast. Att ha luftrenare i dessa områden kan göra luft trevlig och fräsch. När sådana saker hanteras, kommer det inte att finnas någon chans för bakterier att odla och växa.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (14)

Att välja det bästa på marknaden bör ske noggrant genom att utvärdera olika behov och omständigheter. För mer omKina luftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansig.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy