Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Kina luftrenare » De sorters faror som orsakas av damm och hur Kina luftfiltreringsluftrenare kan hjälpa till

De sorters faror som orsakas av damm och hur Kina luftfiltreringsluftrenare kan hjälpa till

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2022-01-13      Ursprung:https://www.olansichina.com/

De sorters faror som orsakas av damm och hur Kina luftfiltreringsluftrenare kan hjälpa till

De sorters faror som orsakas av damm och hur Kina luftfiltreringsluftrenare kan hjälpa till

När man tänker på farliga föroreningar, kommer damm sällan högst upp på listan. Manu människor antar att de små dammpartiklarna inte är skadliga. Men enligt vetenskapen kan dammet orsaka mycket skada. När partiklar är luftburna, kan de påverka andningsorganen mycket, mest speciellt de mänskliga lungorna. När man utsätts för damm över långa perioder, är det bundna att vara några problem som är relaterade till andning. Vissa forskare kopplar damm till vissa typer av lungcancer.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (52)

I de flesta fall är hemdamm på marken och kan ses med våra ögon i de flesta fall. Det är främst smuts och sand. När på marken kan damm inte vara så skadligt. Det är luftburna partiklar som kan vara farliga för människors hälsa.


Luftfiltrering och damm

När det är damm i ett hus kan det vara ett allvarligt problem eftersom det omfattar andra saker än smuts och sand. Damm kan vara från olika typer av skräp i hemmet. Någon med husdjur bör veta att döda hud från djuren också kan bidra till höga dammnivåer i hemmet. När någon inte är allergisk kan sådant damm inte orsaka någon reaktion. Men vissa människor har allergier, och de kan reagera på dammmider, husdjursdander och damm.HEPA luftrenareär några av de bästa alternativen när det gäller hantering av dammrelaterade problem.


Dammstorlek

När på marken är damm säkert och synligt. Men när den blåses in i luften blir det mikroskopiskt och kanske inte syns. Det mikroskopiska dammet kan vara farligt. Partiklarna kan komma till det mänskliga immunsystemet och lungorna också. Vid inandning ständigt kan det orsaka lunginfektioner. Det betyder att även om man inte ser dammet i ett hem, kan det fyllas med mikroskopiskt damm. Hem kan inte vara riktigt fria från damm.


Riskgrupper

Oavsett ålder är alla människor i fara när dammet ständigt inandas. Det här är så många människor som är relaterade till damm. Men vissa människor har större risk än andra. Vissa människor får allergiska reaktioner, och damm kan på stor utsträckning påverka dem.


Barn är med mycket högre risk, och så gör äldre människor, särskilt de med svaga immunitet eller svaga lungor. Babies har ett utvecklande immunsystem, och det är därför dammreaktioner kan vara särskilt dåliga. Deras små kroppar lär fortfarande hur man hanterar infektioner som bakterier och virus. Om de blir utsatta för sådana föroreningar som damm, äventyras deras immunsystem.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (71)

För att hantera damm är en av de viktigaste sakerna att städa hemmet regelbundet. Den andra är att få lite förstärkning genom att köpa den bästa Olansi-luftrenaren för hemmet. Olansi skapar några av de bästa UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare. När du arbetar med rätt luftrenare tillverkare är det bundet att vara stora fördelar i slutet av dagen. Olansi har en funktionell luftrenarefabrik med den senaste tekniken för att hantera damm och andra föroreningsfrågor.

För mer om de olika farorna som orsakas av damm och hurKina luftfiltreringsluftrenarekan hjälpa, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/för mer information.Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy